pvc i alu stolarija
en de bs

035/550-300

AddOn 76mm MD

  • Za prozorski sistem KÖMMERLING 76 MD.
  • Optimalna zaštita od poglega i sunca i zaštita od vremenskih nepogoda između stakla.
  • Mogućnost ugradnje na PVC prozore sa ALU oblogom.
  • Povečana izolacija od zvuka i toplote zbog dadatnog nivao stakla.
  • Ekonomski isplativ, nije štetan po okoliš, izdržljiv i robustan.
  • Može se lako se nadograđivati  i zbog toga je idealan za renoviranje.

Plastični prozorski sistem sa inovativnim kompozitnim krilom – KÖMMERLING 76 AddOn ne samo da impresionira svojim modernim dizajnom, već i opciono integriranom zaštitom od sunca i pogleda. Dodatno staklo takođe obezbeđuje poboljšane vrijednosti toplotne i zvučne izolacije. AddOn se može koristiti na prozorskom sistemu KÖMMERLING 76 srednjeg dihtunga sa aluminijumskom oblogom “AluClip”.

Zaštita od sunca i pogleda vam pružaju ugodan osjećaj za prostor – i zaštićen je između dva nivoa stakla od bilo kakvih vremenskih prilika. Možete ga upravljati ručno ili elektro pogonom. Kompozitno aluminijsko krilo je dostupno kao jedinica zajedno sa prozorom ili posebno za naknadnu ugradnju.

Ovaj sistem povećava vaš kvalitet života, štedi troškove energije i smanjuje emisije CO2 na duži rok.

Sistem se takođe smatra primjerom u ekološkom smislu: Širom svijeta marka KOMMERLING je prvi značajan proizvođač profila koji pored recikliranog materijala u prozorsku plastiku isključivo upotrebljava samo PVC bez olova sa “zelenim” stabilizatorima koji su na bazi kalcijuma i cinka. To pruža korisniku KOMMERLING-proizvoda sigurnost, da postupa na ekološko prihvatljiv način.