pvc i alu stolarija
en de bs

035/550-300

O nama - Delta & Co PVC i ALU stolarija

Mi donosimo ljepotu vašem domu

Tokom dvije decenije uspješnog rada u oblasti stambeno-poslovne gradnje, stasali smo u ozbiljnu kompaniju sa najboljim referencama, stečenim u EU i BiH, posebno na nisko-energetskoj efikasnosti.
Kompanija smo koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno-odgovornog ponašanja i koja nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice.
Profesionalan i odgovoran pristup u radu, uz saradnju sa klijentima i stvaranje uzajamnog povjerenja, najbolja nam je preporuka za dalji rad.
Delta Group posluje na princima maksimalne posvećenosti kvaliteti proizvoda,usluga koje pruža,razvoju zaposlenih te očuvanju životne sredine.

MISIJA

Misija naše kompanije je unapređenje i implementacija novih tehničkih i tehnoloških rješenja koji se zasnivaju na nisko-energetskoj izgradnji stambeno-poslovnih objekata kao i ALU i PVC stolarije.

VIZIJA

Vizija našeg stručnog tima i menadžmenta jeste efikasna primjena svih resursa,a u svrhu zaštite okoline koja nam je najbitnija u implementaciji naših projekata, ideja, ciljeva kao i velika finasijska ulaganja u kvalitet i nisko-energetsku gradnju.