pvc i alu stolarija
en de bs

035/550-300

Proizvodi

Kao end-to-end snabdjevač, KÖMMERLING predstavlja širok asortiman sistema prozora, vrata i grilja koji je jasno iznad konkurencije. Naš širok spektar sistema također pruža osnovu za kreativna rješenja prilagođena specifičnim potrebama pojedinaca. Pored toga, brend KÖMMERLING je vodeći proizvođač PVC ploča za najrazličitije primjene. 

sistemi prozora i vrata

Sistemi prozora i vrata

KÖMMERLING PVC sistemi prozora i vrata dostupni su u širokom rasponu varijanti sistema sa različitim konstrukcijskim širinama.

klizni sistemi

Klizni sistemi

Bilo da se radi o kliznim prozorima, kliznim vratima ili podizno / kliznim vratima. KÖMMERLING nudi širok spektar kliznih sistema s različitim konstrukcijskim širinama profila.

sistemi roletni i grilja

Sistemi roletni i grilja

Na svoj poseban način, roletne i grilje predstavljaju uvjerljiv spektar funkcija i karakterističnih prednosti. Uvjerite se sami!

sistemi pragova

Sistem pragova

Bez barijera, drugim riječima, prelaz bez praga iz životnog prostora na terasu ili balkon, standardni su u današnjoj luksuznoj stambenoj izgradnji. PremiPlan i PremiPlan Plus sistemi pragova pružaju optimalna rješenja za to.

PVC ploče. PVC stolarija

PVC ploče

Bilo za oglašavanje, dizajn štandova, građevinski sektor ili industriju – KÖMMERLING PVC ploče stvaraju nepogrešiv dizajn koji privlači pažnju.

građevinski profili i sistemi

Građevinski profili i sistemi

Profili pera i utora predstavljaju uvjerljiv niz izvanrednih svojstava materijala i idealni su za mnoge primjene. KÖMMERLING vam nudi vrata i ograde po mjeri.

Pribor za prozore i vrata

Bilo da su to ljepila, sredstva za čišćenje, ankeri, dihtunzi, bilo koja od različitih komponenti i još mnogo, mnogo više, naša široka paleta pomoćnih i komercijalnih proizvoda uspjeti će vas uvjeriti u svoje prednosti u svemu oko vašeg prozora.